Slaugytojams reikia gero lyderio - Čiočienė, Aldona (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Pirmosios Lietuvos slaugos specialistų organizacijos prezidentės Aldonos Čiočienės kalba, pasakyta renginyje, minint LSSO 25 metų jubiliejų 2017 metų gruodžio 13 dieną.