Tapybos paroda „Prie gimtinės beržų“ - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Praėjusiais metais Lietuvos medicinos bibliotekoje, pristatęs tėvelio, tautodailininko Petro Liubomiro Šerkšnio darbus, sūnus Ruslanas čia atidarė tapybos parodą „Prie gimtinės beržų“.