Suaugusiųjų mokymosi savaitė „Mokymosi galia ir žavesys“ nuvilnijo per Lietuvą - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Suaugusiųjų mokymosi savaitė – laikas, kai suartėja giminingos sielos: žmonės, kurie moko, mokosi ir kviečia mokytis kitus, tiki, kad išgyvens tik besimokanti planeta.