Tobulinimosi galimybės Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centre 2018 metais - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro informacija apie tobulinimos galimybes 2018 metais.