Mokslinė konferencija, sujungusi bibliografus ir medikus - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Spalio 12 d. Lietuvos medicinos bibliotekoje vyko mokslinė konferencija „Medicinos bibliografijos raida ir svarba mokslininkui“, skirta gydytojo psichiatro, bibliografo Vlado Šimkūno 100-osioms gimimo metinėms. Joje dalyvavo daugiau kaip 60 dalyvių iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Pakruojo, Švenčionėlių. Į renginį susirinko ne tik bibliotekų atstovai, bet ir medikai.