Apie vardažodžių kirčiavimo naujoves - Žėkienė, Diana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Prasminga rudenį kalbėti apie permainas. Apmiršta gamta, ir viskas aplinkui pasikeičia – keičiasi augalija, persimaino oras… Taip pat mainosi ir žmogus, jo nuotaikos, mintys, įpročiai. Panašiai kaip gamta ir oras kinta žmogaus gyvenimas, jo kalba.