Dešimtasis „Pievelių šnabždesių“ susitikimas - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Dešimtasis, jau tradiciniu tapęs, Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacijos (toliau – LSŠA) narių susitikimas „Pievelių šnabždesiai“ vyko Rumšiškių muziejaus dvaro akademijoje 2017 m. rugsėjo 9–10 d. Kaip visada LSŠA nariai „Pievelių šnabždesiuose“ dalyvavo savanoriškai, aktyviai, kūrybiškai bei nuotaikingai. Susitikimas buvo skirtas mokslo metų pradžiai paminėti, jaukiam pasibuvimui tarp bendraminčių, formaliam ir neformaliam andragogų apsikeitimui patirtimi.