Žaidimas-loterija „Jūsų žinios – mūsų dovanos“ - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šiame numeryje skelbiame žaidimo-loterijos klausimus, parengtus pagal žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ Nr. 9 išspausdintą straipsnį „Įvairių paviršių valymas ir dezinfekcija“.