Pragulų atsiradimo rizika ir jos valdymas žandikaulių (ortognatinių) operacijų metu - Garjonienė, Jolanta; Kielaitė, Viktorija (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šiame straipsnyje analizuojamos pragulų atsiradimo priežastys ortognatinių operacijų metu ir profilaktinės priemonės, taikomos priešoperaciniu, intraoperaciniu bei ankstyvuoju pooperaciniu laikotarpiais.
Keywords: pragulos; pragulų atsiradimas; pragulų profilaktika; ortognatinės operacijos