VšĮ Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje surengtos Kaziuko mugės eksponatai - Davydenko, Erika (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Straipsnio „Kaziuko mugė Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje“ tęsinys.