Kaziuko mugė Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje - Davydenko, Erika (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šių metų kovo 2 d. VšĮ Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje (toliau – VšĮ RVUL) pavasario pradžia pasitikta pirmą kartą ligoninėje organizuojama Kaziuko muge.Mintis organizuoti ją šioje įstaigoje kilo Slaugos proceso valdymo tarnybai dar vasarą. Praktiškai įgyvendinti šį sumanymą buvo patikėta Planinės pagalbos skyriaus vyresniajai slaugytojai Skaidrei Vaikšnorienei ir Urologijos skyriaus vyresniajai slaugytojai Anai Urbelionis.