Kolegų sveikinimai ir palinkėjimai - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kolegų sveikinimai ir palinkėjimai žurnalo „Slauga. Mokslas ir praktika“ dvidešimtmečio proga.