Keistokas laikas - Laučiuvienė, Elvyra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Iš darbo žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ laiko įsiminė keletas žmonių ir ryškesnių atsitikimų, bet ryškiausias prisiminimas – nuotaika. Kažkokia keista, dviprasmiška.