Už licencijos priežiūrą ar tikslinimą mokėti nereikia - prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau  – Akreditavimo tarnyba) primena, kad licencijuojamos veiklos sąlygų laikymosi priežiūra, licencijos turėtojų dažnai vadinama licencijos pratęsimu, yra nemokama paslauga. Be to, nereikia mokėti valstybės rinkliavos mokesčio ir norint patikslinti turimą licenciją.
Keywords: licencijos pratęsimas; nemokama paslauga; informacija