Karantinas akušerėms tobulintis nesutrukdė - Poškienė, Ingrida; Joneliūnienė, Ilona (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Paskelbtas karantinas ir prarasta galimybė organizuoti renginius trumpam sutrikdė planuotą veiklą. Lietuvos akušerių sąjunga (toliau – LAS), negalėjusi surengti konferencijų, skirtų Tarptautinei akušerių dienai, kuri minima gegužės 5-ąją, atkurtos LAS veiklos 30-mečiui (atkurta 1990 m. kovą), Tarptautiniams akušerių ir slaugytojų metams (2020-ieji paskelbti akušerių ir slaugytojų metais), LAS Kauno krašto pirmininkės Ingridos Poškienės iniciatyva sukvietė akušeres birželio 9 dieną į nuotolinę konferenciją. Tai pirmoji LAS organizuota konferencija nuotoliniu būdu.
Keywords: akušeriai; karantinas; tobulinimasis; nuotolinė konferencija; akušerių asociacija