Vyresnio amžiaus žmonių maitinimo ir gyvensenos aspektai - Pumputienė, Ingrida; Damulevičienė, Gytė; Lisauskaitė, Gabrielė; Petereit, Rūta; Lenkutienė, Dalia; Maksimova, Laura; Pliupelis, Marius; Barčytė, Rasa; Laurinaitis, Jonas; Rimeikaitė, Skaistė; Jonušienė, Rasa (Slauga. Mokslas ir praktika, 2024)
Lietuvos dietologų draugijos ir Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakultetoorganizuotos konferencijos (2024 m. kovo 15 d.) pranešimų tezės