Farmacijos istorijos paveikslėliai naujausioje dr. Tauro Antano Meko knygoje - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2024)
Farmacijos istorikas, vaistininkas, biomedicinos mokslų daktaras Tauras Antanas Mekas pristato savo naujausią knygą , Žmonės ir vaistai. Farmacijos istorijos paveikslėliai“. Kukliai „istorijos paveikslėliais“ pavadintoje šimto puslapių knygoje autorius sutalpino svarbiausius Lietuvos farmacijos istorijos faktus, kurie atskleis skaitytojui paslaptingą farmacijos pasaulį.