Garbingas Švedijos karalienės apdovanojimas - Gužauskienė, Teresė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2024)
2023 m. pabaiga Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakulteto Slaugos katedros vedėjai, lektorei, bendrosios praktikos slaugytojai Jurgitai Stankūnienei atnešė malonių žinių. Jai paskirtas 2023 m. aukščiausias Tarptautinis Švedijos karalienės Silvijos slaugos apdovanojimas „Queen Silvia Nursing Award“ už pasiūlytą idėją sukurti sergantiems žmonėms pritaikytą higienos stalelį su prausimosi instrukcija.