Baltijos šalių anesteziologai-reanimatologai dalijosi patirtimi. BaltAnestIC2023 - Gedrimė, Lina; Didvalė, Daiva (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
2023 metų rugsėjo 27–30 dienomis Estijoje, Tartu nacionaliniame muziejuje, vyko 11-asis tarptautinis anesteziologų-reanimatologų kongresas BaltAnestIC2023. Kongreso tikslas – keistis žiniomis, idėjomis, inovatyviomis gydymo, slaugos tendencijomis bei pacientų saugos klausimais, dirbtinio intelekto panaudojimo galimybėmis, elektroninių pacientų dokumentacijos pildymo naujovėmis ir kt. Renginys pritraukė 650 dalyvių iš Suomijos, Olandijos, Danijos, Jungtinės Karalystės, Latvijos, Estijos, Lietuvos. Labai džiugu, kad slaugytojai buvo aktyvūs ir sudarė net 25 proc. visų dalyvių.