Aptarti aktualūs slaugytojų darbo klausimai - Didvalė, Daiva (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
2023 m. spalio 6 d. Respublikinėje Panevėžio ligoninėje vyko mokslinė-praktinė slaugos specialistų konferencija „Sveikatos priežiūros paslaugų tęstinumas“.