Galimybė slaugyti žmones – likimo skirta dovana: diabetologės Juzefos Uleckienės knygos „Mano kelias“ sutiktuvės - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
Rugsėjo 27 d. Lietuvos medicinos bibliotekoje pristatyta slaugytojos diabetologės Juzefos Uleckienės atsiminimų knyga , Mano kelias“. Pasveikinti knygos autorės susirinko gausus būrys jos artimųjų ir pacientų.