Vaikščiojimo nauda ir galimos klaidos vaikštant - Zumeras, Remigijus (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Vaikščiojimas yra natūrali ir žmogui, kaip biologinei rūšiai, gyvybiškai būtina fizinė veikla. Be to, moksliniais tyrimais įrodytas teigiamas ėjimo poveikis sveikatai. Taigi, norėdami padidinti savo fizinį aktyvumą, galime tiesiog daugiau vaikščioti.