Lietuvos slaugos specialistų organizacijos komentaras apie reformas ir Pasaulio sveikatos organizacijos ekspertų vizitą Lietuvoje - Volodkaitė, Aušra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Rugsėjo 1 d. Pasaulio sveikatos organizacijos atstovai Sveikatos apsaugos ministerijai ir socialiniams partneriams pristatė vizito Lietuvoje metu atlikto tyrimo išvadas apie Lietuvoje planuojamus pokyčius sveikatos apsaugos srityje. Prieš tai atstovai aktyviai susitikinėjo ir bendravo su socialiniais partneriais, diskutavo apie aktualias sveikatos sektoriaus problemas, specialistų lūkesčius ir pokyčių poreikį.