Ką būtina žinoti savarankiškai sportuojantiesiems - Zumeras, Remigijus (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Jūs nuosekliai, valingai ir nuolat mankštinatės (sportuojate)? Pateiksime keletą paprastų, bet mokslo duomenimis pagrįstų patarimų, kurie galėtų praversti daugeliui savarankiškai sportuojančiųjų ar besimankštinančiųjų. Juk pats negali visko žinoti.