Slaugos specialistės karpinių paroda - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Rugsėjį Lietuvos medicinos bibliotekoje veiks slaugytojos Virgitos Kalinovienės karpinių paroda „Gėlėta simfonija“.