Porto kateterių naudojimo ypatumai - Žukauskienė, Ramune (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Straipsnis parengtas pagal autorės skaitytą pranešimą „Porto keteteriai, jų privalumai taikant priešvėžinį medikamentinį gydymą“ konferencijoje „Paciento gyvenimo kokybės pokyčiai sergant onkologine liga“ (2021 m. lapkričio 12 d.).