Specialiosios mankštos, skirtos limfinės sistemos sutrikimų profilaktikai ir gydymui paliatyviojoje slaugoje - Pocius, Eimantas; Matulevičienė, Rūta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Tęsinys. Pirmasis straipsnis „Limfinės sistemos sutrikimai ir jų profilaktika paliatyviojoje slaugoje“ išspausdintas 7-ame numeryje. Antrajame straipsnyje „Specialiosios mankštos, skirtos limfinės sistemos sutrikimų profilaktikai ir gydymui paliatyviojoje slaugoje“ plačiau aptariamas svarbus profilaktinis veiksmas – aktyvi fizinė veikla ir jos nauda bei konkrečios profilaktinės priemonės, esant limfinės sistemos sutrikimams; pateikiama mankštos pratimų iliustracinė medžiaga.