Naudingas vadovėlis įvairių sričių medicinos darbuotojams - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Naują vadovėlį „Bendruomenės sveikata ir gerovė“ (Kaunas, 2020) parengė jungtinis profesionalių Lietuvos sveikatos mokslų universiteto šeimos medicinos, slaugos, visuomenės sveikatos, geriatrijos, psichiatrijos sričių specialistų bei mokslininkų ir pedagogų kolektyvas, sudarė Daina Krančiukaitė-Butylkinienė, Aurelija Blaževičienė, Lina Spirgienė.