Žūvančiųjų kryžius už atsidavusį darbą - Danguole Skrupskiene, Interviu su (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Danguolė Skrupskienė – VšĮ Kupiškio rajono savivaldybės pirminės asmens sveikatos priežiūros centro Greitosios medicinos pagalbos skyriaus skubiosios medicinos pagalbos slaugos specialistė, Sveikatos apsaugos darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkė. Jos ilgametis darbas šiemet įvertintas garbingu apdovanojimu – Žūvančiųjų kry-žiumi už lyderystę ir priimtus sprendimus užtikrinant saugumą darbuotojams ir pacientams. Šia proga Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Savišvietos organizavimo ir komunikacijos skyriaus vedėja Loreta Gudelienė-Gudelevičienė pakalbino Danguolę Skrupskienę ir jos kolegę VšĮ Kupiškio rajono savivaldybės pirminės asmens sveikatos priežiūros centro Greitosios medicinos pagalbos skyriaus vyr. slaugytoją Daivą Kučauskaitę.