Gyvenimas paskirtas mokslui ir žmonėms - Interviu su prof. Danute Kalibatiene (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Žurnalo „Slauga. Mokslas ir praktika“ puslapiuose svečiuojasi buvusi ilgametė mokslinės redakcijos narė Vilniaus universiteto profesorė Danutė Kalibatienė. Profesorę kalbina Loreta Gudelienė-Gudelevičienė.