Publikuotis žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ – galimybė būti matomam pasaulyje - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
2021 metais periodinis recenzuojamas mokslo žurnalas „Slauga. Mokslas ir praktika“ T. 2. Nr. 1 (289) pirmą kartą žurnalo istorijoje moksliniam recenzuotam straipsniui suteikė DOI. Nuo šio žurnalo numerio visiems recenzuotiems moksliniams straipsniams, autoriams pageidaujant, suteikiamas DOI.