Klinikinio koduotojo mokymai - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Klinikiniai koduotojai analizuoja medicininę dokumentaciją ir privalo gebėti pagrindinėms ir gretutinėms diagnozėms, komplikacijoms ir intervencijoms suteikti reikalingus kodus. Klinikinis koduotojas privalo turėti specialių žinių, gerai išmanyti ligų ir intervencijų klasifikacijas, viso hospitalizavimo atvejo bendrąjį įvertinimą. Neformaliojo profesinio mokymo programos „Klinikinis koduotojas“ trukmė 1 mėn. (160 val.). 2021 metais programos „Klinikinis koduotojas“ mokymai prasideda kovo 15 d. ir baigiasi birželio 18 d.