Psichikos sveikata pandemijos metu - Geležėlytė, Odeta; Kvedaraitė, Monika; Daniūnaitė, Ieva; Norkienė, Ieva; Kazlauskas, Evaldas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Tyrimais grįstos rekomendacijos visuomenei, kaip pagerinti savo psichologinę savijautą pandemijos metu.