Kaip padėti sau COVID-19 pandemijos metu - Ūsė, Violeta; Ramanauskas, Irmantas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Parengta pagal: Dr. Julie Hihfield www.ics.ac.uk Vertė Violeta Ūsė ir Irmantas Ramanauskas, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Ekstremaliosios medicinos katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų Skubiosios medicinos klinika, Krizių tyrimo centras.