Nauji nuotoliniai mokymai perfuzininkams, slaugytojams ir akušeriams - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kviečiame bendrosios praktikos slaugytojus, akušerius ir perfuzininkus į naujus nuotolinius mokymus „Kraujo, jo komponentų ir preparatų transfuzijos aktualijos“ (16 val.).