Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro sveikinimas - Aurelijus Veryga, Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministras (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro sveikinimas.