Respublikinėje Panevėžio ligoninėje paminėta Tarptautinė slaugytojų diena - ligoninės informacija, Respublikinės Panevėžio (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kasmet viso pasaulio slaugytojai pažymi savo profesinę šventę – Tarptautinę slaugytojų dieną. Ši diena švenčiama Tarptautinės Raudonojo kryžiaus organizacijos sprendimu, anglų medicinos sesers Florence Nightingale garbei.