Profesinei šventei skirta Respublikinė mokslinė praktinė konferencija „Slaugos mokslas ir praktika: multidisciplininis požiūris“ - Rastenienė, Vilma; Juozapavičienė, Rasa (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kauno kolegijos Medicinos fakultete gegužės 9 d. vyko Tarptautinei slaugytojų ir akušerių dienai paminėti Respublikinė mokslinė praktinė konferencija „Slaugos mokslas ir praktika: multidisciplininis požiūris“, organizuota bendradarbiaujant su Lietuvos akušerių sąjunga. Renginys subūrė plačią bendruomenę. Konferencijoje dalyvavo svečiai iš įvairių Lietuvos asmens sveikatos priežiūros įstaigų – Kauno, Kėdainių, Jonavos, Šakių, Raseinių, Jurbarko, Šiaulių, Alytaus.