Kartu kurkime profesijos ateitį - Margelienė, Danutė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos slaugos specialistų organizacijos prezidentės Danutės Margelienės sveikinimas Tarptautinės slaugytojų dienos proga.