Slaugytojams – mokymų programa apie organų donorystę - Nacionalinio transplantacijos biuro prie SAM informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro ir (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Nuo šiol bendrosios praktikos slaugytojai apie organų donorystę ir transplantaciją žinos daugiau. Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro bei Nacionalinio transplantacijos biuro iniciatyva buvo parengta ir sveikatos apsaugos ministro įsakymu patvirtinta mokymų programa „Žmogaus audinių, ląstelių, organų donorystės ir transplantacijos pagrindai“, skirta visų specializacijų bendrosios praktikos slaugytojams.