Šviesos žaismas vandenyje - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos medicinos bibliotekoje atidaryta fotomenininko, vertėjo, gydytojo Michailo Aizeno fotografijų paroda „Vanduo (ir šviesa)“. Paroda veiks iki 2019 m. sausio 25 d.