Žurnalo „Slauga. Mokslas ir praktika“ mokslinės redaktorės sveikinimas - dr. Viktorija Piščalkienė, Žurnalo „Slauga. Mokslas ir praktika“ mokslinė redaktorė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Žurnalo „Slauga. Mokslas ir praktika“ mokslinės redaktorės sveikinimas