Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro direktoriaus sveikinimas - Juozas Ruolia, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro direktorius (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro direktoriaus sveikinimas