Respublikinė mokslinė praktinė slaugos specialistų konferencija „Slaugos priežiūros paslaugų ypatumai onkologijoje“ - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Respublikinė mokslinė praktinė slaugos specialistų konferencija , Sveikatos priežiūros paslaugų ypatumai onkologijoje“.