IX tarptautinis Baltijos anestezijos, intensyviosios terapijos, skausmo medicinos ir slaugos kongresas - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kongreso vieta: „Radisson Blu Hotel Lietuva“, Konstitucijos pr. 20, Vilnius. Slaugos sekcijos organizatoriai: Anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugija; Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Sveikatos mokslų instituto Slaugos katedra; Lietuvos universitetinio išsilavinimo slaugytojų draugija; Lietuvos operacinės slaugytojų draugija; Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras.