Lietuvos anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugijai – 10 metų - Gerasimčik-Pulko, Vera (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šių metų liepos 28 dieną įvyko Anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugijos (AITSD) įkūrimo ir gyvavimo dešimties metų šventė. Draugijos narių sueigos vietai buvo pasirinkta žalioji Lietuvos viršūnė – Anykščiai. Per visą šventę susirinkusias slaugytojas lydėjo puiki nuotaika, buvo dalijamasi prisiminimais, ateities planų idėjomis, vyko profesinės diskusijos. Ir visa tai gaubė nepaprastai gražūs Aukštaitijos lankomi objektai bei jų skleidžiama dvasia.