Sigitos Puodžiūtės paroda „Kažkiek apie knygas“ - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos medicinos bibliotekos lankytojai turėjo galimybę susipažinti su Sigitos Puodžiūtės kūryba surengtoje parodoje „Kažkiek apie knygas“. Šį kartą Sigita pristato paveikslus, kuriuose – knygos.