Kviečiame pasirengti pokyčiams - informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba (toliau – Akreditavimo tarnyba) kviečia laiku pasirengti pokyčiams, nes sveikatos priežiūros specialistų gretas papildė slaugytojo padėjėjai, ergoterapeuto padėjėjai, kineziterapeuto padėjėjai, medicinos psichologai, medicinos genetikai, medicinos biologai, biomedicinos technologai, radiologijos technologai, dietistai, optometrininkai ir paramedikai. Visų šių specialistų vykdoma praktika priskirtina prie asmens sveikatos priežiūros, todėl specialistams bus būtina įsigyti spaudo numerį, o įstaigai – licenciją.