Mokomieji straipsniai: siūlome žinias ir dovanas - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Žurnalo „Slauga. Mokslas ir praktika“ 3-iame numeryje pradėsime publikuoti keturių mokomųjų straipsnių ciklą „Pagalba šlapimo nelaikantiems pacientams“. Kiti straipsniai bus paskelbti balandžio, gegužės ir birželio mėnesių numeriuose. Kiekvieno straipsnio pabaigoje bus pateikta keletas klausimų.