Savo pasirinkimu nenusivyliau - Grigorovič, Natalija (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Mane labai domino darbas ligoninėje. Visada norėjau padėti žmonėms, kuriems reikia pagalbos ir atjautos, todėl pasirinkau slaugytojo padėjėjo mokymus Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centre.